понеділок, 30 квітня 2018 р.

Тиждень початкових класів


Тиждень початкових класів
 З 16 по 23 квітня 2018 року у Сірогозькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів тривав тиждень початкових класів. Його відкриття відбулося на лінійці, де учнів ознайомили з планом роботи. Він містив багато цікавих заходів, і вже по його завершенню можна сказати, що сподівання на отримання позитивних емоцій справдилися.
Кожен день мав певне спрямування:
- «День математики»;
- «День природознавства»;
- «День української мови»;
- «День літературного читання»;
- Підведення підсумків та нагородження переможців. Закриття тижня початкових класів.
           Першого дня було проведено День математики. Його підготували вчителі початкових класів Калашникова С.С., Каменькова В.І., Зибіна Л.Д..
       Вчителі  організували для молодших школярів змагання «Віршовані задачі», найактивнішою учасницею була учениця 4 класу Лобата А.  Також було проведено  графічний диктант, до проведення якого долучилися всі учні початкових класів. Найвідповідальніше поставилися до завдання  Стрельнікова А., Сучак В., Колесник Д., Алфєровська В.(учні 1 кл.), Білий І., Кушнірук Д., ( учні 2 кл.), Лобата А., Нестеренко А., Корягін М., Смеричинський М.(учні 4 кл.). Логічні задачі та гру «Годинник» найкраще виконали учні 4 класу. Зі грою «Шифрувальник» найкраще впорались Лобата А., Нестеренко А., Корягін М., Смеричинський С. (учні 4кл.)
     Другий день тижня – День природознавства. Завдання «Прикмети весни», «Явища природи» виконали Білий І., Пантелєєв М. (учні 2кл.). Весняний кросворд розгадали всі учні. Найбільше загадок про природу надала Лобата А.
 Третій день тижня – День української мови. Учні відгадували загадки, криптограми, утворювали речення. У завданні «Вставити пропущені букви» виявили хороші знання всі учні початкової ланки, а твір «Весна у нашому краї» найкраще написали Нестеренко А.(учень 4 кл.), Алфєровська А., Стрельнікова А.(1кл.)
 Четвертий день тижня – День літературного читання. Проведено вікторину «З якої казки», вправу «Намистинки», гру «Літературна математика. Учні доповнювали прислів’я.
Проведено свято «Прийди, весно, з радістю». Активну участь взяли всі учні початкових класів та учениця 6класу Чернишова А.
           Дивлячись на веселі, радісні, усміхнені, подекуди кумедні обличчя, розумієш: діти щасливі і це - головне.
         Урочисте закриття тижня початкових класів відбулося на лінійці, під час якої були підведені підсумки, переможців нагороджено грамотами. Саме таку назву мав і останній день:  «Овації найкращим» - підсумки тижня.
     І на завершення… Ми прагнемо зробити нашу школу острівцем людяності, гуманізму, творчості й постійного пошуку. А допомагають нам у цьому  наші вихованці, а це значить, що попереду нас чекає ще багато цікавих справ.
Дім починається з фундаменту, а Сірогозька ЗОШ І-ІІІ ступенів  починається з її початкової ланки, яка приймає дитину такою, як вона є, і допомагає їй ставати розвиненою, освіченою людиною. Наша початкова школа – це школа радості і хвилювань, це перша сходинка до храму науки, царство творчої думки, шлях до відкриттів.
    










Немає коментарів:

Дописати коментар