субота, 6 жовтня 2018 р.

Святкування дня вчителя

Святкування дня вчителя
Всесвітній День вчителя відзначають в першу неділю жовтня, і святкується більш ніж в 100 країнах світу. У цей день відзначаються заслуги вчителів і всіх працівників сфери освіти та їх неоціненний внесок у розвиток суспільства.
     У Сірогозькій загальноосвітньої школі I - III ступенів відбулося свято, присвячене Дню вчителя. Всі дуже чекали цієї події. У день свята за ініціативою шкільного активу була проведена святкова лінійка. Учні привітали вчителів добрими словами та чудовими віршами.



 
 
 
 
 
 
Пізніше в актовій залі відбувся концерт – вітання для вчителів та працівників школи, також були запрошені і вчителі, що вийшли на заслужений відпочинок. Зі сцени звучали і щирі вітання своїм вчителям від усіх учнів школи, лунали пісні. Свято принесло гарний настрій та задоволення дружній шкільній родині. Директор школи Сахно Лариса Іванівна привітала всіх вчителів з ​​їх професійним святом: «Дорогі, милі вчителя! Дякуємо за Ваш самовіддану працю! Нехай життя дарує Вам веселку посмішок. Величезної любові, тепла у відносинах з Вашими близькими та друзями. Міцного Вам здоров'я і великого щастя!».
    Було багато позитивних емоцій, сміху і сліз радості. Також учні школи підготували плакати з привітаннями своїм вчителям. Вчителі, в свою чергу, подякували всім за подароване свято, позитив і гарний настрій.
 
 
 
 







 
Вітаємо вчителів з нагородженням Почесними грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації:
Шелофаст Наталію Олександрівну, вчителя англійської мови
 
Калашнікову Світлану Степанівну, вчителя початкових класів

 

Вітаємо Камінькова Ігоря Васильовича, вчителя фізичної культури з нагородженням стипендією Херсонської  обласної  державної  адміністрації «Флагмани шкіл Херсонщини»

 
Привітання з Днем вчителя сільського голови Логвінова І.І. та секретаря виконавчого комітету Россолової Н.В.

 

 




 
 


 
Зі

Немає коментарів:

Дописати коментар