понеділок, 11 березня 2019 р.

Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня 8 Березня


Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня 8 Березня
 «ВІД  СЕРЦЯ  ДО  СЕРЦЯ»
 
Міжнародний жіночий день 8 березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі. Так, 7 березня 2019 року в Сірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся феєричний святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня «Від серця до серця». У концерті взяли участь учні 1-11 класів школи під керівництвом класних керівників та вихованці дошкільної групи короткотривалого перебування, яких підготувала вихователь Дуракова Ольга Анатоліївна. На святковий концерт були запрошені батьки учнів школи та мешканці селища Сірогози.
 
Вітання учнів 3 класу (класний керівник Калашнікова С.С.)

 
 

Вітання учнів 5 класу (класний керівник Колесникова Ю.В.)

 

 
Вітання учнів 2 класу (класний керівник Зибіна Л.Д.)

 
Вітання вихованців дошкільної групи (вихователь Дуракова О.А.)

 

Вітання учнів 1 класу (класний керівник Каменькова В.І.)
 


Вітання учнів 8 класу (класний керівник Смерека В.М.)
Вітання учнів 9 класу (класний керівник Шелофаст Н.О.)

Сценка у виконанні учнів 11 класу (класний керівник Савченко В.М.)
 


Вітання учнів 7 класу (класний керівник Каменьков І.В.)
Святкову атмосферу у залі підтримували щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень від учнів школи. Зокрема, з вітальним словом до присутніх жінок та дівчат звернулася директор школи Лариса Іванівна Сахно.
Під час концерту лунали привітання від учнів школи у вигляді пісенних композицій, танців, які сприймалися залом «на ура». Особливо глядачам сподобалися музичні композиції, які підготувала Галина Валентинівна  Цибульська
 





 
 
 
 
 
 
 
та  хореографічні номери, підготовлені Іриною Іванівною Мельничук



 

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою, адже присвячувалась жінці, яка, як і весна, зігріває душі, благословляє світ на добро, осяює його своєю красою і ніжністю, запалює в серцях кохання та сповнює життя дивовижною гармонією.
Своїми чудовими виступами, своєю майстерністю й емоційністю виконання, учням школи вдалося зачарувати усіх, тому, затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.
Глядачі щиро дякувала учасникам творчих колективів школи та окремим виконавцям за чудовий концерт, подарований на честь свята 8 Березня.
Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар