субота, 21 вересня 2019 р.

30-річний ювілей рідної школи.


30-річний ювілей рідної школи.
20 вересня 2019 року ми відзначили ювілей - 30 річницю заснування Сірогозької загальноосвітньої школи. В цей день до школи,  щоб розділити нашу радість, завітали  почесні гості  Стадніченко Леонід Дмитрович, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації,  Голобородова М.М., завідувач КУ «Нижньосірогозький методичний кабінет, Логвінов І.І., селищний  голова, Тишковська В.О., перший директор школи,  а також випускники, батьки та мешканці селища.
В актовій залі відбувся святковий захід під час якого   ведучі Людмила Зибіна та Ігор Каміньков ознайомили присутніх з історією школи, згадали перший колектив вчителів.               
За 30 років зі стін школи  були  випущені 218 випускників. Учні, наче птахи, розлетілись в різні куточки нашої рідної України. Але в серці кожного з них залишились рідна школа і такі чудові шкільні роки.
Сьогодні Сірогозька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів являється справжнім соціокультурним осередком селища.  Вона визнана однією з кращих шкіл району. Учні школи  постійно займають призові місця в олімпіадах,  різноманітних інтелектуальних і творчих конкурсах,  спортивних змаганнях районного та обласного рівнів.
Свято пройшло в теплій сімейній атмосфері  лунали пісні про школу та вчителів, а учні молодших класів та хореографічний ансамбль «Перлина», учні 9-10 класів представили танцювальні композиції.
Почесні гості  привітали колектив школи з ювілеєм і побажали довгого життя,  процвітання  та високих досягнень. Гості неодноразово зазначали, що школа позитивно вплинула на підростаюче покоління та дала путівку у життя багатьом молодим людям.




















Немає коментарів:

Дописати коментар