вівторок, 5 лютого 2019 р.

День безпечного Інтернету


День безпечного Інтернету
у Сірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів у 2019 році

З метою привернення уваги дітей та батьків до  проблеми  безпечного Інтернету,  у Сірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів 5 лютого 2019 року були організовані та проведені  заходи, присвячені Дню Безпечного Інтернету під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Головними завданнями навчально-виховних заходів є запобігання впливу ІКТ та їх складових – кібербулінгу, ігровою комп’ютерною залежністю, підвищення загального рівня правової свідомості дітей, батьків, рівня обізнаності з проблем порушення прав людини, навчання моделям безпечної поведінки, вироблення уміння протистояти негативним впливам Інтернету.
З метою захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації через мережу Інтернет, вчителі інформатики долучитися до участі у всеукраїнській акції #STOP_SEXтинг та провели урок на тему «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик» серед здобувачів освіти 7-11 класів.


 
 

Учні 2 та 3 класів переглянули мультфільм «Казка про Інтернет». З учнями 8 - 11 класу проведено практичне заняття  «Інтернет: Добро чи зло?». Учні 8-9 класів прийняли активну участь у конкурсі «Безпечний Інтернет». Учням були роздані пам’ятки «Безпечний Інтернет».

Такі заходи формують індивідуальну моральну свідомість, культуру  та вчать правилам безпечної  поведінки   при користуванні  Інтернетом.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар