четвер, 28 травня 2020 р.

Вітання з Останнім дзвоником!


Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!
 Від щирого серця вітаємо всіх із закінченням 2019-2020 навчального року.
      Свято останнього дзвоника – це  значна подія. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні школярів: взято ще одну сходинку на шляху пізнання. Сподіваюся, що літні канікули нададуть змогу відпочити, загартувати себе, набратися сил перед початком нової  подорожі країною Знань. По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів і бабусь наших школярів. Разом із ними вони пройшли дні шкільного життя, раділи  успіхам, переймалися невдачами своїх дітей. Шановні учні цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.
Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Ба­жаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!
Дякуємо працівникам школи за ту роботу, яка проведена за час навчального року. Зичимо усім вам добра й благополуччя, міцного здоров’я, щастя і миру у вашому домі.
Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.
Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття. Бажаю всім міцного здоров`я та особистого щастя, мира і злагоди, сімейного добробуту, здійснення усіх мрій і нових перемог!


 

1 коментар: