неділя, 12 травня 2019 р.

Спортивні досягнення


Спортивні досягнення
8 травня 2019 року команда Сірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів прийняла участь у ІІІ етапі Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалі школярів України «Козацький гарт» за програмою обласної Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти 2018-2019 навчального року. До складу команди входили наступні учні - Гвардєйцева Крістіна, Смеречинський Микола, Фомічов Ілля, Білецька Вікторія, Чернишова Анжеліка, Буйна Карина, Корягіна Катерина, Шелофаст Максим, Пірогова Крістіна, Каменькова Анастасія, Немикін Максим, Міщенко Данило, Перепросов Іван. Керівники команди Каміньков Ігор Васильович та Шелофаст Наталія Олександрівна.
Фестиваль відбувся на території стадіону «Олімпійський» у м. Каховка. У ІІІ (обласному) етапі змагалися 28 команд закладів загальної середньої освіти міст, районів та об’єднаних територіальних громад області (понад 350 учнів). До програми фестивалю входили наступні конкурси: вікторина «Знаток історії України, спортивних досягнень та олімпійського руху», «човниковий» біг 4х9 м, стрибок у довжину з місця, стрибки через скакалку (протягом 30 с), перетягування канату та естафета.
За результатами Фестивалю команда Сірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів зайняла ІІІ місце у конкурсі «Стрибки на скакалці» та ІІІ місце у загальнокомандному заліку. Учні були нагороджені кубками, медалями та дипломами ІІІ ступеня.
Вітаємо учасників Фестивалю та вчителя фізичної культури Сірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів Камінькова Ігоря Васильовича з перемогою!









 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар