пʼятниця, 24 травня 2019 р.

Свято останнього дзвоника


Свято "Останнього дзвоника" у Сірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів
 
24 травня 2019 року в  Сірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося Свято останнього дзвоника, радісне, хвилююче, свято шкільних перемог і світлих мрій. Воно було гамірним, адже на шкільному подвір’ї зібралася дружна родина учнів, вчителів, батьків. 



 
Право пов’язати стрічки випускникам 2019 року надається вчителям школи, які їх навчали.
 
 
Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася директор школи  Сахно Лариса Іванівна, яка відзначила успіхи та досягнення учнів і вчителів школи, вручила Почесні грамоти та Дипломи переможців конкурсів та змагань, яких гучними оплесками вітали всі присутні.



Розділити радість свята  із учнями та педагогами Сірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали заступник голови Нижньосірогозької районної державної адміністрації  С'єдіна Ольга Валентинівна, голова Сірогозької сільської ради Логвінов Ігор Іванович, перший директор школи Тишковська Валентина Олексіївна.



Хвилюючими та урочистими були вітання від шанованих гостей.
На святі були присутні випускники 1994, 1999 та 2009 років. З вітальним словом виступили випускники 2009 року.
Зворушливо звучав шкільний вальс для всіх випускників.

 


 


 
Першокласники привітали випускників зі святом.
 
Хвилююче-урочистим було привітання випускників.


 На завершення свята випускники виконали прощальний вальс.




 
 
І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!
 

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар